Müsli diyeti kaç kilo verdirir

Müsli diyeti kaç kilo verdirir

Müsli diyeti kaç kilo verdirir 


Kişisel beslenme ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde hazırlanan müsli sayesinde şişmanlıktan kurtularak sağlıklı şekilde yaşamaya başlayabilirsiniz. Özellikle bölgesel kilo sorunu olan bayanların imdadına yetişen bu yöntem hakkında müsli diyeti yapanlar paylaştıkları yorumları incelendiğinde yöksek oranda başarı şansı elde ettikleri görülmektedir.  Müsli diyeti kaç kilo verdirir, kalça ve basenlerde toplanarak pek çok bayanın kabusu haline gelen bölgesel yağlanma sorununa alternatif bir çözüm olarak görülen yöntemin detayları aşağıda yer almaktadır. Diğerlerinde olduğu gibi herkesin kendisine ugun bir müsli diyet ile yola devam etmesi gerekir. Başka kişiler için hazırlanan beslenme listeleri zayıflama konusundaki beklentilerinizi karşılamayacaktır. Bu rejim türü nasıl yapılır, genel olarak tahıl grubu besin maddeleri yoğun bir şekilde bulunmaktadır. Son zamanlarda önemi iyice anlaşılan yulaf ve pirinç gibi gıda maddelerine sıkça rastlamak mümkündür. İnsanların sağlık sorunları karşısında bilinçlenmeleri ile oluşabilecek pek çok hastalıklara karşı kendisini koruyabileceği hakkında bilinçlenmesi basın ve yayın organlarında bu tarz bilgilendirmelerin artmasına neden olmaktadır.


Diyet listeleri hakkında oluşacak bilgi kirliliğine karşı duyarlı davranarak hakkımızda alacağımız kararların mutlaka hekimler tarafından onaylanması gerekmektedir. Müsli diyeti ile zayıflayanlar, bütün beslenme önerilerinde olduğu gibi spor yapmayı ihmal etmemelidir. Bölgesel kilo sorunlarıyla mücadele edebilmek için egzersizlerin önemi tartışılmaz derecede önemlidir. Bayanlarda oluşan basenler için bu yöntemin ideal olduğu konusunda uzmanların açıklamaları bulunmaktadır.


Müsli diyeti tarifi


Müsli diyeti nasıl yapılır, öncelikli olarak diyet süresince kullanılması gereken müslinin hazırlanması gerekiyor.  Bu özel formül için yulaf, buğday, fındık, ayçiçeği, üzüm,  badem,  kuru kayısı kullanılmaktadır.


Örnek müsli diyet


Sabah kahvaltısında ; Bir porsiyon yukarıda vermiş olduğumuz müsli yenmeli ve yanında bir adet portakal, 4-5 adet maydanozun üstüne yarım adet limonu sıkarak, maydanoz kürü yemeniz tavsiye ediliyor.


Öğlen yemeğine geçmeden önce ara öğünde ; Bir fincan yeşil çay, bir adet kırmızı elma.


Öğlen yemeği ; Bir porsiyon müsli ek olarak bir dilim kepekli ekmek ve bir adet kivi, bir kase yoğurt tüketilmelidir.


Akşam yemeğine geçmeden önce ara öğün olarak 20 gram kuru üzüm, 3-4 adet kuru kayısı yiyebilirsiniz.


Akşam yemeği ; Bir adet greyfurt, bir adet portakal, bir adet kivi tüketilmelidir. Bununla birlikte 80 gram tavuk haşlaması, bir kase yoğurt yiyebilirsiniz.



Müsli diyeti kaç kilo verdirir

SHARE THIS

Author:

0 yorum: