Sibel can diyeti ile 10 kilo verin

Sibel can diyeti ile 10 kilo verinSibel can diyeti ile 10 kilo verin


Ancak bu diyetlerin ne kadarının doğru ve güvenilir olduğu konusunda hiçbir fikrimiz yok. Ama bu gibi durumlar karşısında güvenilir yerlerden, doğru kaynaklar seçmeniz doğrultusunda emin olun ki gerçekten diyeti uyguladığınız takdir de sonuçlarını kendiniz görebileceksiniz.


Günümüz ünlü sanatçılarından birisi olarak gündemden çoğu zaman düşmeyen Sibel Can, kilolarıyla bir zamanlar gözüküyordu. Ancak yaz aylarının da gelmesiyle beraber ortalama olarak 1 ay içerisinde toplamda 10 kilo vermeyi başaran bu ünlü sanatçımızın uyguladığı diyet hangisiydi? Sibel Can diyeti hakkında işte sizler için araştırdığımız bilgileri paylaşıyoruz.


Sabahleyin, üzerine tarçın serpilmiş bir yeşil elmanın fırında pişirilmesiyle tüketilmesi gerekiyor. Yanında da küçük bir bardakta ister süt isterseniz de diyet yoğurtlardan 2 kaşık kâfi olacaktır.


Öğlen olduğunda ise diyetin adı olan “kabak çorbası” tüketiyoruz. Bu çorbaya tercih edilirse limon eklenebilir. Bunun yanında ekmek olarak da siyah ekmek, 1 dilim yeterlidir.


Akşam öğünümüze baktığımızda da 1 servis tabağınca haşlanmış sebzemiz ile birlikte yanında bir parça kadar ızgara somon tüketilecektir.


Yatmadan önce ise bu diyette ılık süt olacak ve bu ılık süt, kesinlikle diyet süt olmalıdır. 1 bardak kâfidir.Bu diyet içerisinde asla ve asla kola gibi gazlı içecekler yasaktır. Bunun yerine her canınız serbest bir meşrubat istediğinde “su” tüketmelisiniz. Günlük olarak 2,5 litre kadar su tüketimi önemlidir. Aslında bu diyette en önemli faktör ise “Kabak Çorbası”dır. Son olarak tuz da yasaktır.


Kabak Çorbası tarifi;


4 tane kabak, 2 adet domatesi rendeliyoruz, 1 demet kadar maydanoz, dereotu ve naneyi de ekliyoruz. Bunun yanı sıra tercih ederseniz baharatta ekleyebilirsiniz.


Tarif içerisinde bulunan 1 demet dereotunu alıyoruz ve yeterince miktarda ki suyumuzda kaynatıyoruz. Daha sonra mikser yardımıyla karıştırıyoruz ve gün içerisinde acıktıkça tüketebiliriz. Bunun yanında asla yağ ve tuz eklemiyoruz, kesinlikle yasaktır.Bu diyeti uygulamadan önce bir not düşecek olursak, akşam öğünlerinde ki somon sabit değildir. Somon yerine tavuk, hindi eti veya buna benzer balık türlerini tercih de edebilirsiniz. Son olarak bu diyet sayesinde sizlerde Sibel Can gibi ortalama 1 ayda 10 kilo vererek zayıflama ve ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.. Ve bu diyete başlamadan önce kesinlikle doktorunuzla görüşerek onay olmadan başlamayın.



Sibel can diyeti ile 10 kilo verin

SHARE THIS

Author:

0 yorum: