Haftada 3 kilo verdiren diyet

Haftada 3 kilo verdiren diyetHaftada 3 kilo verdiren diyet


protein diyeti ile zayıflama yöntemleri: 1 haftada 3 kilo verdiren diyet


Protein diyeti, günlük beslenme menüsü içerisinde protein ağırlıklı yiyeceklere ağırlık vererek hızlı bir zayıflama ve kilo verme tekniği uygulayan bir zayıflama yöntemi olarak göze çarpıyor. Hızlı kilo verdiren protein diyeti, metabolizmayı hızlandırdığı için yorucu olabiliyor ve 7 günden fazla uygulanmaması uzmanlarca tavsiye ediliyor. Doğru biçimde diyet listesi uygulandığında 1 haftada 3 kilo verdiren diyet olarak kendini ispatlamış bir rejim formülüdür.


1 haftada 3 kilo verdiren diyetin günlük menüleri:


7 GÜN BOYUNCA


* Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve

* Öğle : 150 gram kırmızı et veya 200 gram balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)

* Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz)


Yukarıdaki günlük beslenme planı 1 hafta boyunca her gün tekrar edilecek. Başarılar dileriz.


 



Haftada 3 kilo verdiren diyet

SHARE THIS

Author:

0 yorum: