Petek dinçöz nasıl zayıfladı

Petek dinçöz nasıl zayıfladı
Petek dinçöz nasıl zayıfladı

Petek dinçöz nasıl zayıfladı


Petek dinçöz nasıl zayıfladı


Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülenen başarılı şarkıcı, Çeşme’de tatil yapıp bronzlaştığını söyledi. Petek Dinçöz, “Her şey süper gidiyor, yeni sezonda sabah kuşağında programa başlayacağım. Şimdiden hazırlıklara başladık” dedi.


Verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Petek Dinçöz, “Greyfurt suyuyla zayıflıyorum. 10 kilo verdim” dedi. Petek Dinçöz alışveriş sonrası objektiflere zafer işareti yaparak poz verdi.


Özenilen fiziklerden birisine sahip olan Petek Dinçöz‘ün formunu nasıl koruduğu en çok merak edilen konulardan biri. Çok basit detaylarla bu muhteşem fiziğine sahip olduğunu belirten Petek Dinçöz iştahına rağmen incecik kalanlardan. Ünlü sanatçı güne ılık su içerek başladığını ve midesiyle ilgili bir sıkıntı yaşamadığı günlerde de metabolizmasını hızlandırmak adına ılık suyun içine elma sirkesini damlattığını belirtiyor. Özellikle tatlı krizleri ile başının dertte olduğunu söyleyen Petek Dinçöz bu krizlerin önünü kesmek için keşfettiği bir formülü de sizlerle paylaşıyor. Tatlı ihtiyacını ya da açlığını bastırmak için günde nerdeyse 30 kez nane, zerdeçal, yeşil elma ve tarçın kokladığını söylüyor. Bu yöntemin iştahını ciddi anlamda frenlediğini belirten sanatçı ipin ucunu kaçırdığı günlerin hemen ardından alacağı porsiyonları olabildiğince küçülterek ve bol bol sıcak su içerek bu kaçamakları zararsız hale getiriyor.


Düşük kalorisiyle tanınan salatalığı da tok tutması sebebiyle bolca tükettiğini söyleyen Petek Dinçöz sporu ihmal ettiği zamanların olmasına rağmen haftada birkaç gün yaklaşık yarım saat kadar yürüyüşler yapmaya özen gösteriyor. Detoksun hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten sanatçı ilk haftada bir katı gıdalardan uzak durduğunu ve sadece lahana suyu, bitki çayları, meyve sularıyla bol miktarda su tükettiğini belirtiyor. Detoks günlerinde kafeinli ve asitli içeceklerden tamamen uzak durarak kendisini daha zinde hissettiğini açıklayan Petek Dinçöz’ün işte günlük menüsü:


SABAH

Beyaz peynirli kepekli ekmekten tost

Domates

Şekersiz çay


ARA

4Adet kayısı


ÖĞLE

1 Porsiyon ızgara köfte

Salata ya da

1 Porsiyon yaprak sarması

1 Kase yoğurt


ARA

4 Adet grisini

1 Bardak ayran


AKŞAM

1 Kase çorba

1 Porsiyon ızgara tavuk ya da balık

Bol salata


GECE

Yarım bardak süt ya da

1 Şişe maden suyu



Petek dinçöz nasıl zayıfladı

SHARE THIS

Author:

0 yorum: