en güzel zayiflama yöntemleri

en güzel zayiflama yöntemleri
en güzel zayiflama yöntemleri

en güzel zayiflama yöntemleri


en güzel zayiflama yöntemleri


Fazla kilo, günümüzdeki en önemli sorunlardan biri. Hatalı beslenme, aileden gelen genetik özellikler ve hareketsizlik kilo almaya neden olur. Kilo almak birçok hastalığın nedenidir. Bundan dolayı kilolarımızı dengelememiz gerekir. Her duyduğumuz diyeti ve zayıflama programlarını uygulamamız bize zarar verir. En doğrusu bir doktor kontrolünde sağlıklı zayıflamaktır. Düzenli bir şekilde spor yapmak ve bilinçli beslenmek, stresten uzak durmak, doğal destekler almak ve masaj yaptırmak, sağlıklı zayıflamaya yardımcı olur. Yemek aralarında su içmek, fazla tuz ve şeker tüketmek, aynı zamanda hamur işlerini fazlaca tüketmek, kilo almak için yeterli sebeplerdir. Vücudumuzdaki toksinleri atmak çok önemli ve bizim için faydalıdır.



Buna sarımsak, soğan,ananas hapları, mısır püskülü, sinameki ve maydanoz tabletleri yardımcı olur, metabolizmayı canlandırır. Zayıflamada kiraz sapı, yeşilçay tabletleri, rezene, sinameki ve mısır püskülü faydalıdır. Nane, papatya ve ıhlamur iştahınızı denetler, iştahınızı kontrol altında tutar. Günde iki litre katkısız sıcak su sağlıklı zayıflamanıza yardımcı olur. Yine günde üç veya dört bardak şekersiz bitki çayı içmekte önemlidir. Yukarda belirttiğimiz bitkilerden faydalanabilirsiniz. Durumunuzda herhangi bir aciliyet yoksa asla hızlı kilo vermek için uğraşmayın. En ideal kilo, haftada bir kilo verilendir.

Zayıflamak İçin BASİT BİTKİSEL TAVSİYELER

* 1 Litre soğuk suyun içine 30 gr mısır püskülünü, 30 gr ayrık kökünü ve 30 gr arpayı koyup kaynatın, arzu ederseniz 20 gr’da kiraz sapı ilave edebilirsiniz. Soğuduktan sonra süzün ve bal ilave ederek tatlandırın. İçine limon sıkarak tüketin.

* Evlerimizde yapmış olduğumuz lahana turşusunun suyundan günde bir veya iki bardak içmenizi tavsiye ederiz.

* 1 su bardağı suyun içine, 10 gr yulaf koyup kaynatın, bu karışımdan günde iki kez tüketin.

* 4 su bardağı suyun içine, bir avuç dolusu kıyılmış maydanoz koyun, Kısık ateşte yarım saat kaynatın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı birgün içinde tüketmeniz tavsiye edilir.

* 1 su bardağı suyu kaynatın, içineiki gram ıhlamur yaprağını koyun, on dakika dinlendirin. Hergün iki kez bu karışımdan tüketin.

* Yarım litre suya 1 tane portakal, 3 tane limon doğrayın ve hep birlikte kaynatın. Karışıma iki yemek kaşığı bal ilave edin ve beş dakika daha kaynatın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımdan günde 3 yada 4 su bardağı tüketmeniz tavsiye edilir.

* 1 su bardağı suyu kaynatın, içine 8 veya 10 gram şahtere koyup 10 dakika bekletin ve günde iki kez tüketin.

* 200 gr kimyon, 200 gr melek otu kökü ve 200 gr rezeneyi toz haline getirip karıştırın. Hergün bir kaşık aç karnına tüketilmesi önerilir.

* Hergün iki veya üç tane elma tüketilmesi önerilir.

* 1 su bardağı suyu kaynatın içine, 8 veya 10 gr ufaladığınız aslanpençesinden koyun. 10 dakika dinlendirin, bu karışımdan günde iki kez tüketin.

* 1 litre suyun içine, 30 gr arpa, 30 gr mısır püskülü ve 30 gr ayrık kökü koyup kaynatın. Soğutup süzün ve hergün 3 yada 4 bardak tüketin.

* Hergün beş yadaon fincan arası yeşil çay tüketmeniz tavsiye edilir.

Zayıflarken en önemli şeyin vücudu toksinlerden arındırmak ve kanın temizlenmesini sağlamaktır. Eğer kozmik beden temizliği başarılı bir şekilde yapılırsa, yapılan diyetler ve kürler sayesinde verilen kilolar geri alınmaz. Uykunuzu bir düzene sokmalı, belli saatlerde uyuyup kalkmalısınız. Yemeklerinizi düzenli bir şekilde yemelisiniz. Kötü alışkanlıklardan kurtulmalısınız. Bütün bunları düzenli bir şekilde uygularsanız yaptığınız diyetler ve kürlerin faydasını görürsünüz. Bitki kürlerine üç hafta devam etmelisiniz, daha sonra bir hafta ara verip, tekrarlayın. Hayatınızı sebze ve meyve ağırlıklı beslenerek devam ettirin.

KÜRLER SIRASINDA TÜKETMEMENİZ GEREKENLER

Kızartmalar, krema türü yağlı gıdalar, kuru yemişler, beyaz ekmek, salam, sosis, pastırma, sucuk, alkol, meşrubat, hamur işleri, pasta, börek, kek, katı yağ, şeker ve şekerli gıdalar, hayvansal yağ ve tereyağı, margarin, içyağ, kuyruk yağı, hazır gıdalar, salamura, konserve, içeriği bilinmeyen tüm konsantre gıdalar ve hazır gıdaları tüketmemenizi öneririz.



en güzel zayiflama yöntemleri

SHARE THIS

Author:

0 yorum: