Bölgesel Zayıflama Nedir?

Bölgesel zayıflama bedenin orantısız kilolarından diyet ya da spor yaparak kurtulması durumudur. Bazı kadınlar baseni koli, bacak, kalça gibi bölgelerinden daha fazla kilo almaya meyillidirler bu sebepten bu alanlar bölge diyoruz özel çalışmalar uygulamalar egzersizlerle bu bölgelerin fit duruma getirilmesiyle bölgesel zayıflama sağlanmış oluyor.



Bölgesel zayıflama teknikleriyle ise vücudun belirli yani bacak, göbek, kalça ve basen bölgelerinde birikmiş olan yağların kırılarak katı halden sıvı hale getirilmesiyle vücut tarafından depolanan yağın katı halden sıvı hale getirilmesiyle beden bu yağı daha çabuk kullanarak bölgede incelme sağlanabiliyor. Bölgesel zayıflama teknikleri genelde kadınların olukça sık şikayet ettikleri basen, karın, bel, kalça, göbek, kollar ve bacak bölgelerinde kullanılıyor oldukçada etkili sonuçlar almak mümkün oluyor.
Kavitasyon yöntemi ile bölgesel zayıflama? İse diğer adı olan lipokavitasyon bölgesel yağ depolarını azaltmaya yardımcı olan ve vücuda zarar vermeyen bir tedavi yöntemidir. Özellikle bölgesel yağ depolanması olan kişilerde liposuction gibi ameliyat düşünmeyenleri tercihleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Birçok hasta Liposuction yöntemini korkutucu bulmaktadır riskli bir ameliyattır aslında deneyimli uzman ellerde yapıldığında riskleri azdır süreç vücuttaki yağların cerrahi olarak çıkarılmasıyla gerçekleşmektedir. Ameliyat anestezi altında cilde kanül sokulması gibi işlemlerin ardından tamamlanırken işlem takip gerektiren bir durumdur. Fakat Kavitasyon yöntemi ile hastaneye yatış söz konusu değildir hasta gün içinde gelir ve işlem bitiminin ardından tekrar gider. Kavitasyonun yararları ise vücuttaki bölgesel yağ depolanmasına bir çözüm olarak oldukça etkilidir. Bu yöntemle uzun sürelerde bekleyerek incelmeyi beklemek yerine ilk seansta fark görülür. Oldukça etkili ve çabuk sonuç veren ve zararı olmayan bir yöntemdir. Bilimsel kanıtlanmış güvenilirliği vardır.
Ultrashape yöntemi ile bölgesel zayıflama? İse ses dalgalarının kullanıldığı yağ içeriğinin bu yöntemle parçalandığı bir tekniktir. Yapılan uygulamada cildin dış yüzeyinden cilt 1,5 cm altındaki yağ hücrelerine odaklanılarak yapılır burada hücre zarını bölerek yağ hücresinin parçalanmasını sağlar. Tüm bu yöntemler bölgesel zayıflamanın kalıcılığını yaratmıyor kişilerin beslenme alışkanlıklarını hareketli bir yaşam seçerek bu işlemlere karar vermesinin önemi büyük aksi takdir de sürekli bu işlemlerle zayıflamak mümkün değildir. Sağlıklı olmak için sağlıklı beslenmeli, spor yapmalı ve stresten uzak durmayı ihmal etmemeliniz.



SHARE THIS

Author:

0 yorum: