Şok Diyet Nedir Nasıl Yapılmalı?

ŞOK DİYET İLE ZAYIFLAMA
Söz konusu zayıflamak olunca genellikle kadınların her zaman vermesi gereken 2-3 kilo fazlalıkları vardır. Özellikle yapılan tatil planları, düğünde mutlaka giyilmesi gereken ve dar gelen şık bir elbise zayıflama eyleminin sinyalini tetikler. Tabii bu anların kurtarıcısı ise “şok diyetle zayıflama” dır. Bu zayıflama yöntemi deyim yerindeyse son zamanların trendi haline geldi. Aslına bakarsak kısa sürede zayıflama düşüncesini hiçbir kadın es geçemez.



“şok diyetle zayıflama” 2 günlük, 5 günlük, en fazla bir haftalık olarak belirli periyotlarla yapılıyor. Bu süreç içerisinde belirli besinler tüketilerek hızlı bir şekilde zayıflama hedeflenir. Bir de “şok diyetle zayıflama” sporla taçlandırıldığında gitsin kilolar, gelsin mutluluklar. Amaç metabolizmayı maksimum düzeyde hızlandırarak zayıflamak olduğundan listemizi hazırlamada tamamen uzman tavsiyelerine yer vermeliyiz. Bilinçsiz yapılan “şok diyetle zayıflama” listemizden fayda beklerken fiyaskoyla sonuçlanmasını elbette istemeyiz. Uzun süre tokluk hissi veren patates, hem yağsız hem de lif açısından zengin yapısıyla zayıflamak isteyenler için harika bir besin. Haşlanmış patatesle birlikte mutlaka 2 litre su tüketilmeli. Şekersiz olmak şartıyla siyah çay ve yeşil çayda sınır yok. Sabah, öğle ve akşam bir kâse yoğurtla birlikte haşlanmış patates tüketerek 3 gün boyunca “şok diyetle zayıflama” listemize sadık kalmalıyız. Aman ne olacak 3 gün değil mi çok kolaymış seslerini duyar gibiyim. evet hanımlar ilk aşamamız tatbikî motivasyon. Bu motivasyonla haşlanmış patatesler gözümüze akıp giden yoğun kıvamlı çikolata şelalesi gibi görünecek belki de J
Yalnız şuna da değinmekte fayda var; “şok diyetle zayıflama “ yöntemini her başımız sıkıştığında uygulamaya geçmemeliyiz. “şok diyetle zayıflama” uygulandıktan sonra üzerinden en az 1-1.5 ay zaman geçmeli. Bu geçen süreçte de yeme içmemize dikkat ederek verdiğimiz kiloları da geri almaktan kurtuluruz. Yapacağımız 30 dakikalık egzersizler, tükettiğimiz bol su ve vedalaştığımız bol kalorili yiyeceklerle giden kilolarımızın yerini fit bir vücuda bırakabiliriz. Bence siz şimdiden gardırobunuzda bir iki elbiselik yer hazırlamaya başlayın.

SHARE THIS

Author:

0 yorum: