Hem dans hem zayıflama

http://www.munhasir.com/kategori/saglik/diyet

Dans etmek tüm vücudu çalıştıran hareketlilik hali olduğundan zayıflamaya yardımcı olacaktır. Zayıflamanın en eğlenceli ve en hareketli halini dans yaparak bulabiliriz, kilolu veya normal kiloya sahip olanların ortak buluştuğu nokta danstır, ister zayıflama amacı ile ister eğlenmek amacı ile gidilebilir.


Zayıflamak sizin için bir sorun haline gelmiş ise veya cardio makinasında 30 dk yürüyüp 150 – 200 kalori arası yakarak zayıflamak sizin için zor ve sıkıcı ise en güzel yöntemi dans ile fitness hareketlerini birleştirip 1 saat içerisinde 700 ile 800 kalori yakarak zayıflamanın en temel adımlarını atabilirsiniz.
Dans vücudunuzun hem alt hem üst kısmını çalıştırdığı için zayıflama açısından daha orantılı bir yöntem izlemiş olacağız. Sürekli rejim yapmaktan sıkıldıysanız, değişik bir alternatif olarak dans ile zayıflamayı deneyebilirsiniz aynı zaman da eğlenip motivasyonunuzu yüksek tutabilirsiniz, dans müzik eşliğinde yapıldığı için ruhunuza ve bedeninize yansıyacaktır. Dans ederken olup olmadığına değil çok fazla hareket ve terlemeye bakacaksınız eğer amacınız zayıflamaksa.
Dans ederek zayıflama son yıllarda moda haline gelmiştir, özellikle zumba ile zayıflamanın daha eğlenceli, yorucu ve eğlenceli olduğunu biliyor musunuz ?
Dans ederek zayıflamak istiyorsak öncelikle yapılan her hareketin her figürün sizin vücudunuza farklı oranlarda etki ettiğini bilmeniz gerekiyor, evde de dans ederek elbette ki zayıflanır ama şunu söylemek gerekir grup dersleri her zaman daha fazla yağ yakımını hızlandırır ve metabolizmaya etkisi daha fazla olur.
Sizler ile küçük bir Anekdot paylaşalım,
Dans ile zayıflamak Elbette mümkün !
Gittiğim dans ve spor salonun da sevdiğim bir bankacı arkadaşım vardı, hafta da iki gün boyunca Zumba dersimiz vardı. Bazı meslekler vardır  hiçbir hareket etmeden gün boyunca masa başında oturursun kalori yakmaktan ziyade kalori depolarsın, bende masa başı çalışanlardanım Grafikerim o yüzden hayatıma hareket gelsin istedim ve zumbayı seçtim, bahsettiğim arkadaşım benden 2 ay önce başlamış ve zumbaya giderek aynı zamanda zararlı yiyeceklerden uzak durarak aralarda küçük yürüyüşler yardımıyla 6 ay da 20 kilogram verdi bende inanamıştım ama zumba hocamın çektiği fotoğrafları görünce inandırıcılık derecesi benim için artmıştı sadece zumba ile bu hale gelmesi şaşırtıcıydı. Zumba 1 saat devam ettiği için ortalama 1000 kalori yakıyor zayıflamak için birebir etkisi olan dans türlerinden birini sizlerde seçebilir hem dans hem egzersiz hem de zayıflamanın en kolay yolunu tatmış olursunuz.
http://www.munhasir.com/kategori/saglik/diyet

SHARE THIS

Author:

0 yorum: