Makarna Kaç Kalori?

Makarna Kaç Kalori?


Merhaba bugün özellikle çok tüketilen makarnanın vereceği kalori hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Bir çok kişinin sürekli aratıp bilgi edindiği bu konuyu detaylarıyla birlikte sizlere açıklayacağız.


Öğrenci evlerinin vazgeçilmezi ve ev hanımlarının kolaylık sağladığı için kısa sürede yaptığı yemeğin adıdır aslında makarna.  Sizlerde öğrencilik yaptıysanız ucuz olduğundan dolayı sürekli tükettiğiniz vakitler olmuştur. Fakat ya ondan sonrası? Kilo aldınız mı verdiniz mi kaç kalori aldınız, bunlar her bünyeye farklı bir gelişme gösteriyor olabilir. Biz sizlere kanıtlanmış bir kalori belirteceğiz.


Makarna Kaç Kalori Makarna Kaç Kalori? Makarna Kaç Kalori? makarna kac kalori

Makarna Kaç Kalori



100 gram makarnanın kalori oranı 366 kcal olarak hesaplanmıştır. Buna göre tüketimlerinizin ayarlamasını yapmanız gerekiyor. Makarna özellikle zengin bir tahıl olarak göze çarpıyor. Ve B vitamini içermektedir.


Makarnanın diğer besin değerleri hakkında bilgi öğrenmek isterseniz kısaca onlar hakkında da sizlere bilgileri sunalım. Vereceğimiz tüm değerler 100 gram üzerinden hesaplanmıştır. Karbonhidrat (g)   72 , Protein (g) 8.9 Yağ (g) 5, Sodyum (g) 367 olarak veriler sunulmaktadır.



http://www.samanyolu.net/makarna-kac-kalori/

SHARE THIS

Author:

0 yorum: